24.1.2015

Oma tyyli hakusessa

Koen oman pukeutumistyylini olevan hieman tylsä. En ole mikään vaatteilla räväyttelijä ja useimmiten turvaudunkin turvallisiin, perus mukaviin väri ja materiaali valintoihin. Vuoden ajasta riippuen, kaipaan tyyliini tietynlaista vahvempaa suuntaa: kesällä pidän enemmän hippimäisestä ja romanttisesta tyylistä, kun taas syksyisin ja talvella tahtoisin pukeutua tummaan rochk-henkiseen tyyliin. Siltikään en koe toteuttavani näitä suuntauksia riittävästi. Mielialani pukeutumisen suhteen vaihtelee niin vahvasti viikon ja jopa päivän aikana, etten osaa pitäytyä missään tietyssä tyylissä. Eikä kai siinäkään mitään vikaa ole, mutta välillä toivoisi itsellä olevan enemmän rohkeutta pukeutua hieman radikaalimmin, jos näin voi sanoa.
Ei pitäisi ottaa pukeutumista niin vakavasti… ;)

Vinkkejä ja inspiraatioita omaan pukeutumiseeni saan parhaiten katukuvasta. Kiinnitän aina ensimmäisenä huomiota mitä ihmisillä on päällä, miten he ovat yhdistelleet eri kuoseja ja materiaaleja. Muistan edelleen hyvin, kun olin Barcelonassa ystävieni kanssa monta vuotta sitten. Toinen ystävistäni huomautti minun vain seuraavan muiden kadulla kävelevien naisten laukkuja ja kenkiä heidän ihastellessaan Gaudin aikaansaannoksia.
Seuraan montaa eri blogia ihan päivittäin. Niistä on tullut minulle sellainen oma hetkeni päivittäin ja yleensä joko aloitan vapaa-aamuni selaamalla lempi blogini läpi aamupalaa mutustaen, tai saatan viikolla ennen nukkumaan menoa tarkistaa blogien uusimmat bostaukset.
Nykyään myös blogeista ja instagrammista saan paljon hyviä ideoita muiden tyyleistä.

Jokaisellahan meistä on omat tyyli-ikonimme, joiden tyyliä ihastelemme. Tässä muutama julkisuuden henkilö, jotka ovat minun listallani:


Victoria Beckham

Victoriasta on kuoriutunut kovan työn ja päämäärätietoisuutensa tuloksena vahva ja osaava vaatesuunnittelija. Helpolla hän ei varmastikaan ole päässyt Spice Girls aikojen jälkeen, joka oli jättänyt vahvan Posh Spice – leiman häneen. Mutta nyt hän on todistanut jo parin viimeisen mallistonsa kautta osaavansa suunnitella ajattomia ja tyylikkäitä vaatteita. Leikkaukset hänen vaatteissaan ja väriyhdistelmät ovat vartaloa imartelevia ja raikkaita.
Hänen oma pukeutumistyylinsä on yksinkertaisen täydellinen – totta kai pukeutumalla omiin luomuksiinsa (joka naisen unelma!).


Kuvat: pinterest.com


Kate Moss

Katen hehkutus ei ole koskaan laantunut. Kovan luokan huippumalli osaa säväyttää omalla boohemimaisella tyylillään. En aiemmin pitänyt, mutta lähivuosien myötä olen alkanut tykästyä hänen tyyliinsä nimenomaan tämän rock-henkisyyden ja boheemiuden yhdistämisestä.
Hänen käyttämänsä kevyt ehostus ja huoleton hiustyyli ovat piste i:n päälle hänen arkilookissaan.

           
Kuvat: pinterest.comGwen Stefani

Gwenistä pidin jo No Doubtin aikaan. Oman vaatemallistonsa L.A.M.B.:n myötä vielä enemmän. Hänellä on todella vahva oma vaihteleva näkemys tyylistään. Hänen pukeutumistyylinsä sisältää vahvasti punk, rock ja hiphop – vaikutteita. Ei välttämättä ihan kaikki hänen vaateyhdistelmänsä ihan uppoa minuun, mutta ihailen hänen rohkeuttaan kokeilla rajujakin leikkaus ja kuvio yhdistelmiä.


Kuvat: pinterest.com
Onko joku heistä sinunkin suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti