20.1.2015

Thaimaa

Vietimme Joulun ja Uuden Vuoden mieheni kanssa Thaimaassa. Ensimmäistä kertaa pääsin matkustamaan Thaimaahan ja ensimmäistä kertaa oli ihan toisenlainen Joulu ja Uusi Vuosi miten olimme tottuneet niitä viettämään. Perinteisen Joulun ystävänä, pyhäpäivät menivätkin yllättävän kevyesti muissa maisemissa. Sitä kun on kaukana auringon lämmössä, ei meinannut edes muistaa Joulun olemassaolosta. :) 
Kahden viikon aikana pääsimme tutustumaan maan pääkaupunkiin Bangkokiin, Phuketin lähellä sijaitsevaan rantakohteeseen Khao Lakiin ja backpakkareiden suosimaan Koh Changin saareen.

Matkustaminen Thaimaahan kesti sen verran kauan, että mennessä meillä oli 9h vaihto Kuala Lumpurissa ja paluumatkalla Pariisissa. Kerkesi hyvin myös layoffien aikana tutustua näihin kaupunkeihin, niin ei tarvinnut pelkästään lentokentällä koettaa aikaa kuluttaa.

Thaimaasta voin kertoa oleellisimmat; kauniita rantoja, turkoosi merivesi, ystävälliset ihmiset ja ruoka. Sanoinko jo ruoka! Tykästyin kovasti paikalliseen ruokaan. Varsinkin Bangkokissa katukeittiöiden anti ja tarjonta oli vallan mainiota. Myös tuoreilla hedelmillä ja kookosvedellä nauttiminen oli mahdollista miltei aina kun tahtoi. Pieniä hedelmäkojuja oli paljon Bangkokissa, mutta myös näissä muissa rantaloma kohteissa.

Paljon kuitenkin jäi viel näkemättä ja kokematta, joten mieluusti matkustaisin maahan uudelleen. :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti