7.2.2015

Valkoista sifonkia

Nytkö löysin kauan etsimäni täydellisen valkoisen paidan!? 
Olen pitkään metsästänyt oikeanlaista, materiaaliltaan kevyttä ja väriltään valkoista paitaa. Sopivan asiallinen töihin, mutta samalla mukavan rento vapaa-ajalle. 
Tämän ihanuuden (jossa on vetoketju kaula-aukko!), Soaked in Luxury -paidan löysin Elloksen nettisivuilta alennuksesta. 
Tällä hetkellä olen hulluna vetoketju-yksityiskohtiin. Vetoketjuja saa olla paidan helmassa, hameen valetaskuna, ihan vain koristeena keskellä t-paitaa ja nyt tässä paidassani se on kaula-aukkona. 
Vetoketju on näppärä idea kaula-aukkoon; voit itse säädellä kaula-aukon suuruutta. Pienempi aukko sopii töihin, suurempi avoinnaisuus perjantai-illalle. Tämä paituli tosin on kovin läpikuultava, joten ilman aluspaitaa on mahdotonta käyttää.

Asukokonaisuus minulla oli päällä töissä alkuviikosta. Mustista Dinskon nilkkureista on tullut ihan 1. talvikengät minulle viime ja tänä talvena. Hyvät jalkaan, joilla jaksaa kävellä vaikka koko päivän.

sifonki paita - Soaked in Luxury (täältä)
aluspaita - Vila
vihreät housut - H&M
nilkkurit - Dinskorannekoru - Marks & Spencer, SokosOmega -rannekello on perintöjä isänisältäni. En koskaan kerinnyt tavata ja tutustua häneen, joten koen tämän kellon olevan se yhteys ja muisto hänestä. Kelloa katsoessani pystyn hyvin muistelemaan hänestä kerrottuja tarinoita ja otettuja valokuvia. 

Käsistä päätellen ei tarvitse pelätä onnistuuko ensi yrittämällä verinäytteen ottaminen... ;D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti