30.3.2015

Hyvän mielen viikonloppu

Viikonloppu jälleen tuli ja meni. Tällä kertaa se tuli vietettyä hyvässä ja harvinaisessa seurassa! Meitä on neljä opiskeliluajan ystävystystä ja pyrimme viettämään viikonloppuja aktiivisesti yhdessä. Nythän se onkin helpompaa, kun kaikki asuvat saman maan rajojen sisäpuolella. :) Aktiivisesti tulee kyllä muutoinkin pidettyä yhteyttä.

Viikonloppumme sisälti messuilla kiertelyä. Jyväskylän Paviljongilla järjestettiin yhtäaikaa hyvinvointi-, antiikki- ja kädentaitomessut. Varsinkin antiikkimessut saivat tämän harakan ihastelemaan kaikkea vanhaa kiiltävää hopeata ja kristallia. Hyvinvointimessujen tarjontaan olin pettynyt. Oli aika minimaalinen osasto, eikä sinänsä henk.kohtaisesti minua oikein mikään siellä kolahtanut. 
Messuilun jälkeen oli tarkoitus suunnata Toivolan Vanhan Pihan pääsiäismyyjäisiin, mutta ankean sateen takia päädyimmenkin Wilhelmiinan Konditoriaan herkullisia salaatteja mussuttamaan. 

Loppuilta menikin yhdessä saunoen, illallista syöden ja turisten. Sunnuntaina vielä suuntasimme brunssille Sokos Hotel Alexandraan. 
Kiitos tytöt ihanasta viikonlopusta!
Ja kiitos Annariitalle lauantain asukuvien ottamisesta! 
jacket / JS Millenium
scarf / Gina Tricot

grey knit / Topshop (secondhand)
bag / H&M
jeans / Zara
sneakers / Crocs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti