3.3.2015

Ihana viikonloppu

Rento ja ohjelmatäytteinen viikonloppu takana. 
Otimme ystäväni kanssa perjantaina jo aamusta klo 7:00 bussin kohti Helsinkiä. Päätarkoitus Helsingin matkallemme oli Don Huonojen 25-vuotis juhlakonsertti. Ja voin sanoa, että keikka oli kerrassaan mahtava! Jätkillä riitti energiaa ja intoa soittaa yhdessä pitkästä aikaa. Vaikka istumapaikkamme olivat aika kaukana lavasta - kyllä sinne asti näki bändin riemun. 
Vaikken vähään aikaan ole heidän biisejään kuunnellut, pelottavan hyvin sanat muistuivat mieleen heidän alkaessaan soittamaan. Ainoastaan kaksi biisiä jäi laulamatta mukana (pienoista kurkun käheyttä oli seuraavana aamuna havaittavissa). Tunnelma hallissa oli huikea, ja koko halli lauloi mukana monen monta biisiä.

Keikka oli Helsingin jäähallissa, ja lämppäreinä toimivat Egotrippi ja Maj Karma.


Ennen keikka-iltaa meillä oli hyvin aikaa kierrellä Helsingin keskustassa. Itse pidän kovasti kirppareiden kiertelystä. Jyväskylän, kotikaupunkini kirppistarjonta alkaa käymään liian suppeaksi. Jos minulla on hyvin aikaa kierrellä Helsingissä, vierailen ehdottomasti myös kirppareilla. Tämän kerran meillä oli hyvin aikaa kiertää mm. Ruuturouva, UFF, Amado, Frida. Fridasta teinkin hyvän löydön, josta olen kovin iloinen! 
Myös Kampin ostoskeskuksessa tuli kierreltyä jonkin tovin. Lompakko kiittää jälleen! :D

Mielelläni ottaisin vastaan hyviä vinkkejä Helsingin second hand -liikkeistä ja kirpputoreista seuraavaa visiittiäni varten! 

Keli Helsingissä oli lämmin ja aurinkoinen! Niin kevään tuntua jo!
Lauantaina tapasimme lisää ystäviä brunssin merkeissä. Brunssille suuntasimme ravintola Kiilaan, Kalevankadulle. Olin erityisen yllättynyt heidän runsaasta salaatti ja kasvis tarjonnasta. Kiilassa olen käynyt kerran aiemminkin, jolloin myös pidin heidän brunssitarjonnastaan. Brunssimme sinänsä oli pikainen, koska bussimme takaisin Jyväskylään lähti jo klo 12.30. Illaksi piti joutaa jo takaisin juhlimaan hyvän ystävän häitä, joita vietettiin pienimuotoisesti. 


Kuvat otettu Nexus älypuhelimellani. Tarkoitus oli ottaa järkkäri mukaan, mutta eipäs mahtunutkaan laukkuuni. Ja tällä kertaa sain kun sainkin tungettua tämän reissun vaatteet yms. yhteen isoon käsilaukkuun! Wuhuu!

Nyt on menneen viikonlopun hyvät hetket ihanien ystävien seurassa muisteltu, voi alkaa miettimään uutta tulevaa viikonloppua... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti