9.3.2015

Valkoista ja denimiä

Tänään aurinko rohkeni näyttäytyä ja ai että kuinka se lämmittikään! Kyllä nyt ollaan talven paremmalla puolella ja varmalla otteella kevät sieltä saapuu ja ehkä jopa aikaisemmin kuin mitä olimme luulleet...hiphei! 
Tänään aurinko on tainnut lämmittää koko Suomea. Ainakin Facebookissa ja Instagrammissa ystävät eri puolilta Suomea ovat jakaneet aurinkoisia kuvia pitkin päivää. 
Toivotaan aurinkoisten päivien jatkuvan pitkän harmauden jälkeen! <3

Auringon ja kevään myötä myös itse alkaa kaipaamaan keväisiä ja raikkaampia vaatteita! 
Jos nyt tänä keväänä/kesänä löytäisin ne jo pitkään etsimäni täydelliset valkoiset farkut... Viime kesänäkin kovasti koetin katsella, mutta eipä niitä oikeita löytynyt. 
Tässä muutamia inspiraatioita Pinterestistä, kuinka pukea valkoiset housut.

 

Pitkään denim - puumia seuranneena alan itsekin lämpenemään materiaalille muissakin vaatteissa kun vaan farkuissa ja minareissa. Viime keväänä hankin farkkutakin (sellaista käyttänyt viimeksi teininä 2000 -luvun alussa!) ja nyt kaipaan denimiä myös paitaan. Joitain denim-paitoja olen jo sovitellut, mutta koen niissä olleen huono leikkaus, joka vain leventää entisestään hartioitani ja tekee minusta jotenkin tunkkaisen näköisen! :D 

Kumpi; perussininen denim, vai oikein hennon vaaleansiniseksi kulutettu?!
Kuvat Pinterest.




Valkoista lisää! Nyt on jotenkin valkoisen valtakausi valtaamassa vaatekaappiani, kun kaipaan sinne koko ajan jotain todella vaaleata tai puhtaan valkoista.
Valkoinen, istuva bleizeri olisi ihan must loppukevään ja alkukesän viileisiin iltoihin. Bleizeri on ryhdikäs, josta saat asusteilla ja muilla vaatekappaleilla tehtyä sekä juhlavan, että rennon lookin. Kuvat Pinterest.

Oi aurinkoinen kevät tule jo, ja hävitä kaikki kurat ja sulavat lumikasat viikossa pois (viikko on aika realistinen aika, eikö totta!?).
Onko sinulla tämän kevään hankintalistalla jokin näistä, vai jotain muuta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti