27.4.2015

Too bright!

Hupsista keikkaa, hiljaista on ollut täällä nyt jo melkein kuukauden! 
En tiedä mikä iskenyt, väliaikainen ideoinnin ja motivaation pula? Yksinkertaisesti ei vain ole jaksanut tai mukamas kerinnyt. 
Tänään vihdoin ja viimein sain aikaiseksi toteuttaa asukuvia (pukeutumisenkin suhteen ollut harmaahuhtikuu - ei ole ollut innostusta sen kummemin miettiä), mutta eipä kuvista mitään tullut niin kirkkaassa auringonpaisteessa. Tuloksena pari hassua.
Pakko tehdä jotain tälle saamattomuuden tunteelle!


Ops! It's been a while from my last post. Time goes so fast, and I don't know what happened to me!? Temporary lack of ideation and motivation? Simply I haven't had energy or time to think of the blog. 
Finally today I got some time and motivation (it has been a grey april to mee, so now some colour!), but this time it was too bright! Got only couple good ones.
I have to do something to my inefficient mood!
  scarf - stylesnob

      jacket - JS millenium
knit - uniqlo
trousers - vero moda
shoes - tamaris
leather purse - no name          

Nahkalaukku on vanha löytö kirpputorilta. Sinne mahtuu juurikin sopivasti lompakko, puhelin, avaimet ja puuterikin. Laukun merkistä minulla ei kyllä ole tietoa. En ole aiemmin  nähnyt kyseistä logoa. Jos joku sattuisi tunnistamaan logon, niin huikatkaa mikä!? Olisin hyvin iloinen! :)

Leather purse is an old steal from a flea market. You can easily fit your wallet, phone, keys and even a powder in it. About the brand I have no clue. Haven't seen this logo before. If someone of you can recognize it, please tell! I would be very glad! Aurinkoista viikon alkua! Johan se on Vappukin pian!

Have a sunny week! It will be Vappu very soon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti