6.5.2015

Early mornings...



shirt - Vero Moda
trousers -  Vila              
                  bracelets - Kalevala and Gina Tricot


Aikaiset aamut, kun täytyy herätä kuudelta töihin. Jotenkin näin keväällä, kun päivät pitenee ja lämpenee - minua väsyttää aamuisin aivan järjettömästi! Tai sitten ei ole mitään eroa normi aamuihin muina vuoden aikoina...En vain ole aamuihminen, vaikka kuinka tahtoisin olla! :D

Nyt kun aamut ovat jo niin valoisia jo ennen kuutta, eilen illalla kekkasin herääväni vielä aikaisemmin aamulla ottamaan asukuvan jo ennen töihin lähtöä. Nerokasta ajattelin! Mikäs sen paremmin, kun juuri laittautuneena ottaa kuvat. Ongelma vain on, että pirun aikaisin todellakin saa herätä ja ei välttämättä vielä kuitenkaan ole niin hereillä että kameralla leikkimisestä ja sen edessä olemisesta tulee hyvää jälkeä! Noh, harjoitus tekee mestarin! 

Hyvä näin jälkikäteen huomata minkä näköisenä sitä on oikein kukon laulun aikaan lähtenyt töihin - paita ihan sähköinen ja ihossa kiinni! 
Tietääkö kukaan, miten sähköisyyden saa vaatteista pois?!




Early mornings when you have to wake up at 6.00 am. I feel that I'm more tired during the spring when the daylight gets longer than during the rest of the year... Or then it is just normal to me around the year... :D I just would like to be a morning person so badly! But I'm not I guess...

Now when mornings are so bright already before 6.00 am. I got an genius idea to take a outfit photos in the morning. Because I just have but myself ready to take off to work, so why not good as also in the photos... Except the problem is that I'm still tired and not so woke up to play with the camera and pose. Well, training will make you a master! (Finnish a lot used sentence)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti