26.6.2015

Avocado snack

Perjantain kunniaksi jaan seuraavan herkku-välipalan!
Löysin sen jostain Instagrammin syövereistä... en enää muista kenen lisäämänä, mutta tässä se kuitenkin tulee.
Olen jo pariin otteeseen tätä välipalaa kokeillut ja ai että on hyvää heille, jotka jo muutenkin syövät avokadon päivässä! ;D Tästä saa myös ruokaisan, riippuen mitä muuta lisuketta tarjoilee sen rinnalla. 
Tällä kertaa tässä versioissa on salaattia mukana, joten tein siitä oikein ruokaisan.


It's Friday and I have to share this yummy recipe to you! 
I found it from Instagram, but don't remember anymore from who... I have tried this snack already couple times and it's so delicious for those who are already eating one avocado per day... ;D You can change this snack easily also for a bit heavier meal, just adding salad for example.On this my version I have added a salad with it.
In the end of the post is recipe in English! 



Tämän perus avokado herkun valmistamiseen tarvitset:


1 kpl  avokado
2 kpl kananmunia
100 g pekonia
½ punasipuli
pippuria ja suolaa maustamiseen

Yhdestä avokadosta riittää 1-2 hengelle, riippuen miten nälkäinen olet! ;) Ostin K-Supermarketista valmiiksi kypsytettyjä, isoja avokadoja.
Halkaise avokado ja poista kivi. Kaiverra vähän kuoppaa suuremmaksi ja lisää kananmuna. (Vaikka kaiversin kuoppaa suuremmaksi, valkuainen silti valui yli. Mutta valkuainen ei haittaa vuoan pohjalla! Vaan paistuu samalla ja voit sen paistamiseen jälkeen lusikoida.) Ripottele päälle suola ja pippuri oman makusi mukaan.
Paista 225 asteisessa uunissa keskitasolla noin 10-15min. Paista sillä aikaa pannulla pekoni ja pilko punasipuli.


Tarjoile avokado sellaisenaan pekonin ja punasipulin kera. Halutessasi voit valmistaa vaikkapa salaatin seuraksi, jolloin saat annoksesta ruokaisan. 

Ja ai että herkuttelemaan!



To make this basic snack you will need:


1 avocado
2 eggs
100 g bacon
½ red onion
black pepper and salt

One avocado will be enough for 1-2 persons, depending how hungry you are! ;) 
I selected big ready-to-eat avocados from the store. 
Split the avocado in two and take a rock out. Engrave the whole a little bit bigger and add eggs. (Even though I engraved the whole bigger, egg white run over to a bottom of the pan. But the egg white is not bothering on the bottom of a pan, it will cook as well and you can afterwards added to your portion.)
Sprinkle some pepper and salt on the top of avocados.
Bake avocados in the middle of the oven with 225c about 10-15 minutes. During that time, fry the bacon and chop a red onion.


I hope you will like it too! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti