15.6.2015

Casual SundayRaikkautta ja väriä sateiseen päivään tuovat vaalea farkkutakki ja reilun kokoinen ja melkein jopa neonvärinen huivi.


Mökiltä takaisin sivistyksen pariin. Mutta mukavissa vaatteissa silti jatkettiin eilistä sunnuntai päivää. Maksihameet ovat jo ties monetta kesää suosikkivaatteeni. Niissä viihtyy niin mieluusti, oli helle tai viileätä. 
Huivi on reilun kokoinen, jonka saa tarvittaessa kietaistua sarongiksi bikinien päälle. Nämä kuvat tosin eivät kerro huivin oikeata väriä - on oranssisempi, miltä kuvissa näyttää.


Leaving a cottage behind and back to the civilisation! Still continuing with comfy outfit. Maxidresses have been my favorites already few summers now. You get along very well with it though is heat or chilly weather. 
The scarf is maxi size, which you can easily wrap it as a sarong. These photos doesn't show the real color: its more orange what does it looks like. 


denim jacket / vila
maxidress / vila
scarf / new yorker
flats / no brand


Sireeni! Voi että se on kaunis ja parhaimmillaan juurikin nyt! Sen tuoksu valtaa koko pihan. Vaikka kesäkuu ei nyt ole näyttänyt parhaita puoliaan, kukat kuitenkin kukkivat omassa loistossaan vahvasti.


Mukavaa Juhannusviikon alkua!


Lilac Siren! It's so beautiful and at best right now! The scent is overwhelming. Even though June hasn't show its best side, flowers are blooming wonderfully.

Have a nice start for the Midsummer week!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti