22.6.2015

Midsummer


Juhannusta vietettiin pienellä kaveriporukalla Keski-Suomen maisemissa mökkeillen. Parin päivän mökkeilyn aktiviteetteja oli kalassa käyminen, erilaisten pelien pelaaminen, sekä grillaus ja saunominen. Järveenkin uskaltauduttiin uimaan, vaikka yllättävän kylmää se vielä oli. 
Jätin suosiolla kameran sivummalle, ja keskityin vain olemaan. Mutta sateisen päivän päätteeksi, auringon laskiessa oli kaivettava kamera esiin ja otettava muutama kuva. Illat olivat niin kauniita; järvi leuto ja tyyni ja ympärillä kuului ainoastaan lintujen laulua. Yöt ovat niin valoisia, ettei malttaisi mennä ollenkaan nukkumaan! Rakastan Suomen luontoa ja varsinkin valoisia kesäöitä.
Pienen juhannuskokonkin kasasimme ja poltimme perinteitä kunnioittaen. 
Toivottavasti muillakin oli rentouttava ja hauska juhannus!? :)We were a small group of friends, who gathered together for Midsummer. We spend our weekend not far a way from home and the landscape was beautiful. Our activities were fishing, playing different games, barbecuing and having sauna. Also we dare to swim! Even though water was a quite cold.
Willingly I left my camera and focused just to relax and enjoy my time. In the end of the day I have to take the camera and try to catch the light and colors of the sky. It is so light even though it was 01.00 am! I love Finnish nature and specially summer nights. 
We made a small bonfire and burned for honor the tradition.
I hope you had a wonderful weekend as well and if you were in Finland, I hope you had a great midsummer party! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti