1.7.2015

Fiilistelyä....

Kesä on saapunut ja niin myös heinäkuu!
Ja heinäkuu tarkoittaa ettei Ruisrock-festarit ole kaukana....Nimittäin kahden päivän päästä Turun Ruissalossa jälleen raikaa ja musiikki soi!
Olen menossa Ruisrockiin nyt 5. kertaa, ja siitä on muodostunut jotenkin suosikki festarini heti ensi kättelystä. Ruissalo alueena on aivan ihana niittyineen ja hiekkarantoineen, sekä aurinko ei koskaan petä Ruisrockissa! Kelit ovat olleet aina mitä parhaimmat, eikä näytä sääennusteiden perusteella tänäkään vuonna olevan yhtään sen hassummat kelit tiedossa. Muistettava ottaa mukaan aurinkorasva!

Ruisrockissa on ihan omanlainen rento tunnelmansa, voit valloittaa piknikki paikan itsellesi ja ystävillesi niittylavan edestä ja vain chillailla ja seurata bändien esiintymisiä.
Vaikken mikään hippi, boheemi tyyliltäni ole. Tekisi mieli silti juuri näille festareille pukeutua oikein rennosti, boheemisti, hipisti... Vai olisinko sittenkin enemmän rokahtava, punk.... Tässä vähän moodpoardia, kuvat ovat Pinterestistä ja pääset näkemään enemmänkin aiheeseen liittyviä kuvia Pinterest taulultani.

           

      
  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti