16.7.2015

Navy blue


Maksihameet ja taskut! <3 Voisin kesän viettää pelkästään maksihameissa ja maksimekoissa. Sekä shortseissa! Mutta nyt koko hemmetin kesänä ei ole ollut kun yhtenä viikonloppuna shortsikelit. Minulle +16 on kuitenkin aika viileä keli lähteä heilumaan shortseissa ulos...

top / h&m
maxi skirt / h&m
shoes / Graceland
bag / souvenir Crete
necklace / h&m
bracelets / no brands


Missä ovat heinäkuun helteet? Tämä kesä ei tainnut ollakaan intiaanikesä, tai sitten lämpöiset päivät ovat vasta edessäpäin elokuussa kun on töihin palattu kiltisti takaisin. Saisi olla luvallista viettää lomansa säävarauksella; jos on kylmä ja sateinen keli – olisi vähintäänkin reilua saada siirtää käyttämättömät lomapäivät paremmille keleille. Näistäkin voisi ilmoittaa esimiehelle päivän tai pari varoajalla, koska pitkän ajan sääennusteisiin ei voi luottaa nykyään ollenkaan.

Sääennusteista otsatukkaan, joku tarkkasilmäinen on saattanut huomata jo aiemmin, mutta varsinkin näissä kuvissa sen huomaa! Koetan kasvattaa omaa luonnollista hiusväriäni esiin. Hyvinhän kasvu on edistynyt. Viimeksi hiukseni on värjätty viime vuoden lopulla, jos en ihan väärin muistelisi. Aloin kyllästymään jatkuvaan värjäämiseen ja viimeksi hiukseni on ollut oma luonnollinen värinsä joskus teininä! Joten johan on korkea aika se katsastaa. Tosin aika harmaalta näyttää näissä kuvissa ja tuota värjättyä latvaa vasten. Maantieharmaa, tämä perussuomalainen uniikki värisävy joka löytyy varmasti muutamalta muultakin suomen kansalaiselta. Voi miksi hiusteni luontainen väri voisi olla tummanruskea! Kärsivällisyyttä oman värin kasvatuksessa on vaadittu ja vaaditaan edelleen.
Kuvat nappasi hyvä ystäväni, kiitos!
Maxi skirts and pockets! <3 I could spend my summer only wearing maxi skirts and maxi dresses. And shorts! But now this dammit summer has been so cold, I couldn’t wear shorts except only during the one weekend. For me +16 is still a quite chilly to wear shorts…
Where are July’s heat and a sun? This summer wasn’t supposed to be the Indian summer? Or then warm days are still coming… after I have returned kindly back to work.


By the way, these photos are showing well my hair color project. I’m trying to grow my natural hair color instead of dyeing the hair. My natural hair color is still grey like the road even after 15 years dyeing. The boring color, I would be natural dark hair instead of this. But well, will see how long I can watch this natural color from the mirror, the growing project is looong still. 
Photos taken by a friend of mine, thank you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti