18.11.2015

Warm wool


Olen kaulasta vilukissa. Pienikin viima saa kurkkuni seuraavana päivänä tuntumaan karhealta, joten on syytä suojata (vuorata!) kaula huolella kun poistuu ulos hyiseen ilmaan. Iso ja villainen kaulahuivi suojaa ja lämmittää viimallakin. Samalla se on myös jämäkkä ja pysyy pystyssä leukaan asti. 

Viime viikkoisen UFFin alemyynti ei pettänyt tälläkään kertaan! Hyväkuntoinen Mangon ohut neule lähti kahden euron hinnalla mukaan. Kirpputoreja on tullut kierreltyä lähiaikoina todella vähän. Olen siirtynyt ”laiskemman shoppailijan” kirpputorille, nimittäin facebookin kirpputori ryhmään! 
Kuinka helppoa on selailla muiden myyjien lisäämiä kuvia ja tuotetietoja. Sehän on ihan kuin normaalia katalogi ja nettishoppailua parhaimmillaan! :D Mutta ryhmässä on oltava nopea jos jotain halajaa itselleen. On kommentoitava ko. tuotteen kuvan kohdalle AV =alustava varaus, otettava yhteyttä myyjään yksityisviestillä, sovittava treffit rahan ja vaatteen vaihdolle. Treffit onnistuu hyvin järjestää omien menojen mukaan. Tällä myyntitavalla välttää joka toinen päivä kirpputoripöydän siivoamisen ja täydentämisen, sekä tuotteiden hinnoittelun. 

 

Jos joku on jo keksinyt kikan, millä lailla lahkeet pysyisivät lyhyt vartisten kenkien sisässä sen sijaan että rumasti nousevat kävellessä ylös?! täytyykö niihin ommella sellainen joustin nauha, jollainen oli lapsena jumppatunnin housuissa?! :D
Nämä söpöt sydän korvikset ovat jääneet liian vähälle käytölle. Ne tuli ostettua muutama(?) vuosi sitten surullisen kuuluisalta Weekend festareilta, jotka järjestettiin tuolloin ensimmäistä kertaa. Perjantaipäivä ei mennyt ihan putkeen ”ajoissa” paikalle saapumiselle huonon logistiikka suunnittelun vuoksi. Noh, surullisen hupaisa muisto se on sekin.
fake leather jacket - millenium
scarf - tiger of sweden
knit - mango (second hand catch)
jeans - h&m
wedges - espirit


Tervetuloa torstai, jota seuraa perjantai. Jipii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti