11.1.2016

Shades of blue



Eilen aurinkoisena sunnuntaina uhmasimme pakkasukkoa menemällä pilkille. Voi siis sanoa pilkkikauden virallisesti alkaneen, vaikka ei saalista saatukaan. Pilkkionki nyki, mutta sekin saattoi johtua kylmästä vapisevasta kädestä… :D Ei vain, paljon oli puettu päälle ja lämmin oli sopivasti sen pari tuntia mitä jaksettiin olla. 
Kuitenkin oli aivan mahtava keli ulkoilulle; aivan tyyntä ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Tällaisia aurinkoisia pakkaspäiviä lisää kiitos! Päiväkin alkaa jo selkeästi pidentyä, kun neljän aikaan töistä lähtiessä ei ole säkkipimeätä. Vaan on jopa hiukkasen valoisaa, ns. bluemoment.



On sunny Sunday we were brave enough to go for ice fishing at the lake, even though it was a really cold. Now the ice fishing winter 2016 has officially started, but unfortunately we did not catch any fish. Still it was a perfect weather for to get some fresh air, the air was calm and sun was shining from clear blue sky. I want this kind of sunny and beautiful winter days more please!








Hieman erilaista asukuvaa tällä kertaa...

A little bit different outfit of the day!

Didriksons jacket / souvenir beanie from Munich / Pieces scarf / Crocs shoes / Dalbello trousers (borrowed from Mr.)






Mukavaa viikon alkua!


Have a nice week!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti