13.7.2016

My summer favorites




Haluan jakaa tämän hetken suosikki ihonhoito tuotteeni, joita käytän päivittäin. Nämä kulkevat mukana mökillekin asti. 

MÁDARA REGENERATING YÖVOIDE
Pintakuivan ihoni pelastaja! Tämä tuote oli puhdas kokeilu, kun tilasin toukokuussa Mádaran kevätalesta täydennystä putilovarastolleni. Yllätyin positiivisesti miten se sopii hyvin iholleni. Uudistava yövoide, joka vaikuttaa yön aikana stimuloiden solujen uusiutumista ja vähentäen näkyviä juovia. Oikein riittoisa ja kosteuttava voide joka sopii hyvin pintakuivalle iholleni. Ei jätä tahmaista ja peittävää tunnetta nukkumaan mennessä. Tuoksu on miedon yrttinen. Paljon miedompi mitä edellinen Mádaran yövoiteeni oli.
Isona plussana se sopii kaikille ihotyypeille.


MOSSA PÄIVÄVOIDE
Mossa-tuoteperhe on uusi tuttavuus minulle. Sama valmistaja kun Mádara Cosmetics, mutta lompakkoystävällisempi. Kuten Mádara, myös Mossa on luonnonkosmetiikka. Tätä päivävoidetta olen käyttänyt jo huhtikuusta asti melkein päivittäin meikin alla ja edelleen vain on hyvin riittänyt. Voide on  luonnollinen ja kosteuttava päivävoide, joka sisältää mustikan E-vitamiinia. Pehmeä ja kevyt koostumus, joka levittyy hyvin iholle ja jättää freesin tunteen kasvoille. Ei tee ihostani superkiiltävän näköistä, kuten jotkut aikaisemmin käyttämäni päivävoiteet. Tuoksu on mieto, ei sinänsä mitenkään mustikkainen.
Sopii normaalille, seka- ja herkälle iholle.


MOSSA PUHDISTUSVAAHTO
Tämän puhdistusvaahdon tuoksuun ja koostumukseen ihastuin heti ensimmäisestä kokeilukerrasta! Tuoksu on raikkaan herukkainen ja koostumukseltaan se tuntuu kuin hieroisi pehmeätä rasvaa iholle. Puhdistaa hyvin koko meikin kasvoilta. Sisältää valkoherukan AHA-Hedelmähappoa, ja lupaa jättää kasvojen ihon puhtaaksi, raikkaaksi ja hehkuvaksi hellävaraisesti. Tuosta hehkusta en nyt oikein tiedä, mutta ainakin iho on puhdas ja raikkaan tuntuinen.
Ainoa miinus, että suuttimeen päähän tuntuu vaahto kuivuvan kiinni.


MÁDARA VARTALOÖLJY
Kiinteyttävä vartaloöljy, joka sisältää pohjoismaisia ruusunmarjan ja ohranjyvän vitamiinipitoisia uutteita. Lupaa ennaltaehkäistä ihon venymistä ja vähentää olemassa olevia venymäarpia. Omalla kohdalla erittäin ajankohtainen tuote, koska suositellaan käytettäväksi erityisesti raskauden tai painonpudotuksen aikana. Voin sitten loppusyksystä kertoa, oliko todellakin sitä mitä lupasi. Toimi tai ei mahdollisiin raskausarpiin, tämä öljy kosteuttaa hyvin kuivaa kroppaani. Levittyy hyvin ja kuivaakin yllättävän nopeasti, josta iso plussa! Ei jätä tahmaista tunnetta iholleni, kuten muut runsaasti ravitsevat vartalovoiteet. 
Olen käyttänyt tätä tuotetta jo ennen raskauttakin ihan vain kosteuttaakseni kuivaa ihoani.


PAUL MITCHELL HIUSSSEERUMI
Hiuksiin jätettävä silottava ja hoitava seerumi, joka tekee hiuksistani sileät, pehmeät ja kiiltävät. Sisältää myös lämpösuojan. Sopii oikein hyvin kuiville ja kiillottomille latvoilleni.
Muutama painallus tuotetta pyyhekuiviin tai miksei jopa kuiviinkin hiuksiin. Aloita latvasta levitys, edeten kohti hiuspohjaa. Käytän myös viimeistelyssä antaen viimeisen kiillon, jos jätän hiukseni auki.




My favorite beauty products at this moment:

Mádara regenerating night cream
Mossa Youth Defence day cream
Mossa Youth Defence cleansing crème-mousse
Mádara sculpturing oil
Paul Mitchell super skinny serum for hair


These products have become my favorites during this spring. They make my dry skin more hydrated and hopefully sculpturing oil will fight against pregnancy stretch marks. I’m using various hair products, but this one Paul Mitchell super skinny serum stays.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti