16.9.2016

The Due Date


Vila denim jacket / Ellos dress / Vagabond shoes (second hand) /
H&M maternity tights / Versace sunglasses / Pieces belt / leather bag from Crete
DKNY watch / Kalevala bracelet


Tänään on koettanut se päivä, jota on odotettu koko tämä vuosi! Tavalliselta perjantailta tämä päivä tuntuu ja sellaiseksi se taitaa jäädäkin. Pikkuisella kun ei tunnu olevan kiirettä saapua maailmaan. Paljon erilaisia päivä veikkauksia on annettu ja nähtäväksi jää milloin h-hetki on, mutta ei kuitenkaan ihan vielä. 

Täytyy kyllä olla kiitollinen tästä vuodenajasta, joka sopii tähän pyöreyteeni loistavasti! Ei ole kesän kuumuutta, kun lämmin olo on muutoinkin, eikä tarvitse koettaa sulloa itseään suureen talvitakkiin pitääkseen itsensä lämpöisenä talvi pakkasella. Alkusyksyn auringossa pärjää mainiosti mekolla ja sukkiksilla. Takkia ei ole pakko saada kiinni ja tarvittaessa itsensä voi vielä suojata suurella kaulahuivilla. 

Pallomahana siis jatketaan vielä toistaiseksi! ;)Today is the day what we have been waiting for this whole year! It feels just ordinary Friday and it might stay it that way. The little one is not rushing to come out and say hello to the world. Many date suggestions has given and will see when it will happen, but just not yet. 

I have to be very grateful of this season, which is perfect to my "balloon shape". Not too hot and not too cold. No need to try to fit in a big winter coat. This sunny beginning of autumn is a perfect weather. Mostly I'm wearing dresses and tights. No need to close the jacket and more warming effect you can have by a big scarf. 

Balloon shape it is so far.... ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti