23.8.2017

Katoavat kesäillat



Tänään tuntui ensimmäisen kerran syksyinen fiilis, kun keli oli niin pilvinen ja viileä. Puissa lehdet jo alkavat kellastumaan ja kohta voidaan sanoa heippa jo elokuullekin (ihmettelen edelleen mihin heinäkuu katosi!?). Tänään kaupungissa pyöräillessäni aisti jälleen arjen palanneen. Ihmiset kiiruhtavat töistä tai koulusta kotia, eikä enää ilmassa tunnu samanlainen leppoisa kesäfiilis, mitä se oli vielä pari viikkoa sitten.

Lämpöiset, auringon lämmittävät illat taitavat olla jo takanapäin. Joten äkkiä jakoon nämä heinäkuun lopulla otetut kuvat, jotta edes mieltä lämmittäisi muistella lämpimiä kesäiltoja. Näitä auringosta nautittavia kesäiltoja oli tänä kesänä todella vähän. Meillä valitettavasti kaihtimet ja verhot menevät auringon eteen viim. klo 20.00 kun pikkumies lähtee nukkumaan. Pienessä asunnossa, jossa valtavat ikkunat on hiukan haasteellista saada riittävän hämärää toisen ymmärtääkseen vinkin että on aika ruveta nukkumaan.
Tämä kesä on todellakin vilistänyt ohitse silmissä ja katse on jo suunnattu tulevaan syksyyn. Syksyssä on aina se jokin uuden alun tuntu. Opiskelujen aloitus, töihin paluu pitkän kesäloman jälkeen tai kenties olet päättänyt aloittaa uuden harrastuksen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti