13.1.2015

Golden Globe Awards 2015


Pakkohan se on tehdä oma postaus GGA 2015 pukuloistosta! 
Jälleen oli kauniita ja näyttäviä pukuja, selkeästi hieman esimakua tulevista Oscar -juhlista. Voidaan odottaa tulevalta suurelta juhlalta vaaleita ja hempeitä sävyjä varmastikin. 

Kuitenkin tämän vuoden Golden Globe Awardsin kolme pukusuosikkiani ovat tässä!:

Erityisesti pidän Emma Stonen, Lanvinin housupuvusta. Vaikkakin aika uskalias veto tämän tyyppiseen juhlaan, jossa suositaan eniten pitkiä iltapukuja. Emma osaa hyvin leikitellä pukeutumisellaan, jossa on aina mukana pieni vivahde leikkimielisyyttä.


kuva: people.com

Diane Krugeria ei turhaan sanota tyyli-ikoniksi. Melkein mitä tahansa hän laittaa päällensä - on onnistunut valinta. Tämäkin Emilia Wicksteadin suunnittelema erittäin yksinkertainen, mutta silti niin kaunis puku oli nappi valinta häneltä jälleen kerran. Hänen tyylinsä asusteineen ja kampauksineen henkii vanhan ajan Hollywood glamouria. 

kuva: people.com


Kate Hudsonilla nähdään usein päällä rohkeita leikkauksia ja paljasta pintaa. Tämä Versacen puku on uskalias, mutta hänen päällänsä kylläkin onnistunut. Raikas ja yksinkertainen meikki ja kampaus riittävät tekemään kokonaisuudesta dynaamisen.


kuva: people.com


Nämä kuvat ja muut Golden Globe kaunottaret löydät täältä.
Löytyisitkö omat suosikkisi vieraiden joukosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti