12.1.2015

Tammikuu toivoa täynnä...?

Helpoksihan tämän blogin aloittamista ei voi sanoa! :D
Vaikeaksi sen tekee oma ajankäyttöni. Nimittäin olen ollut kovin kiireinen sitten ensimmäisen postauksen jälkeen ettei mitään rajaa. 
Myöskin asukuvien ottaminen tuottaa haasteita tähän aikaan vuodesta, koska lähden töihin aamulla aikaisin jolloin on pimeätä ja palaan töistä kotia kun on jo pimeätä. Luonnonvalossa otettavat kuvat eivät tunnu onnistuvan työpäivinä. 
Mutta eiköhän tämä tästä lähde vähitellen asettumaan omiin uomiinsa ja blogillekin alkaa löytymään aikaa arjesta, kun sitä tilaa vain tekee. 

Tässä ihka ensimmäinen kuvaposeeraukseni! Selkeästi vaatii harjoittelua, vaikkakin luulisi sen nyt olevan helppoa ottaa asukuvia: senkun vain seistä möllöttää keskellä pihaa tai katua. 
Mutta ei. Perfektionisti ei itseään helpolla päästä.
Tämä asu toimi minulla kaupunkivaatetuksena viime viikolla. Olen kovinkin mukavuudenhaluinen ihminen ja herkästi palelevaa sorttia. Mutta eniten minua alkaa huolestuttamaan matalien kenkien käyttö. Ennen käytin enimmäkseen korollisia nilkkureita ja saappaita. Nykyään vedän herkästi aamulla jalkaan maiharit, matalat saappaat tai jopa tennarit. Tässä täytyisi ottaa ryhtiliike korollisten kenkieni suhteen. Takki - Vila
Musta neule - Lindex
Trikoohame - Premoda
Laukku - Kreetan tuliaisia
Pipo ja legginsit - Pieces
Kengät - H&M

Mukavaa viikonalkua kaikille! Kyllä töihin paluu Joululoman jälkeen on raskasta ja shokeeraavaa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti