7.1.2015

Uusi vuosi ja uudet kujeet?

Vuotta 2015 on jo eletty 7 päivää. Uusi vuosi tuo aina mukanaan uudenlaista innostuneisuutta, kutkuttavia ajatuksia tulevasta ja toiveikkuutta. Moni motivoituu liikunnasta sekä paremmasta hyvinvoinnista.
Itse uutta vuotta tuli juhlistettua kaukana lämpöisessä ja kovinkin erilailla, mihin olen tottunut jo lähes viimeiset 10 vuotta.

Koh Chang, Thaimaa

Uuden vuoden myötä on myös aika toteuttaa uusia harrastuksia ja unelmia, joista yksi on tämän blogin aloittaminen. 
Jo pitkään minua on houkuttanut aloittaa oman blogin pitämistä. Blogien lukemisen aloitin noin 4-5 vuotta sitten ja heti koukutuin muutamaan. Vuosien varrella blogeja on lisääntynyt, joita seuraan jopa päivittäin. Näen blogien tarkoituksena jakaa tietoa, kokemuksia sekä toimia inspiraationa. Sitä myös haen omalta blogiltani: tahdon jakaa tietoa ja kokemuksiani ja sitä kautta oppia aina jotain uutta muilta. 

Pidän kovasti muodista ja pukeutumisesta, mutta en koe olevani tarkka trendien seuraaja. Pähkäilen ja suunnittelen päivittäistä pukeutumistani mielelläni, mutta joskus se on myös stressaavaa. Toivon tämän blogin myötä saavani haasteita pukeutumiseeni ja etten turvautuisi aina turvalliseen mustaan. 

Yllättäen; mustaa!

Sitäpä tämä blogi tulee sisältämään: muotia, kauneutta. Mutta myös arjen pikkuiloja ja elämää itsessään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti