26.2.2015

Oscarit on jaettu!

Jälleen maanantain vastaisena yönä Atlantin toisella puolella jaettiin kuuluisat Oscar-palkinnot Yhdysvaltain elokuva-akatemian valitsemille parhaille elokuville vuodelta 2014.
Palkintogaala järjestettiin 87. kerran Dolby-teatterissa Los Angelesin Hollywoodissa.

Tänä vuonna punaisella matolla asteli toinen toistaan henkäiseviä pukuja, jotka olivat nappivalintoja kantajilleen.
Tässä minun top-5 -lista illan tyylikuningattarista. Vaikean valinnan edessä kylläkin, jouduin monta hyvää karsimaan listaltani. :)

Scarlet Johansson
Tämä kokonaisuus on kerrassaan upean yksinkertainen! Smaragdin vihreä värivalinta on erittäin onnistunut ja statement koru kruunaa kokonaisuuden. Itseasiassa ilman näyttävää kaulakorua, puku saattaisi ollakin hieman liian yksinkertainen. Puvun leikkaus on kaunis ja tummemmat värikohdat tekevät puvusta moniulotteisemman. Vihreän värin ystävänä tämä saattoi olla sen takia vahva valinta ykköseksi... ;)
Puku Versace, statement korun suunnittelijan nimeä en valitettavasti löytänyt.


Lupita Nyong'o
Kaunis Calvin Kleinin helmimekko on herkkä ja samanaikaisesti aistikas. Näyttelijättären pukuvalinnat eivät koskaan epäonnistu. Hänelle juuri sopii niin hyvin kaikki kirkkaat ja vahvat värit. 


Emma Stone
Hänen pukeutumistyylinsä on leikkisä, mutta samaan aikaisesti tyylikäs. Hän ei tunnu ottavan muotia kovin vakavasti ja on ihana väripilkku punaisella matolla muiden joukossa. Tälläkään kertaa hänen valintansa ei pettänyt! Puku henkii 20-luvun Hollywood glamouria. Tämä raikas puku on Elie Saabin.


Gwyneth Paltrow
Tämä asukokonaisuus on niin täydellinen ja ei muuta voi häneltä odottaakaan! Puvun herkän värin ja yksinkertaisuuden juju on vasemman olkapään päällä oleva kukka-koriste. Tänä vuonna punaisella matolla nähtiin aika montakin hempeän vaaleanpunaista ja puuterin sävyistä pukua, mutta tämä on niistä mielestäni onnistunein leikkaukseltaan ja tyyliltään. Puku: Ralp & Russo mallistosta.


Rosamund Pike
Hänen yllään nähtiin juhlassa Givenchy Haute Couture puku. Kirkkaan punainen väri oli omiaan Rosamundin vaalealle iholle ja hiukset oli vedetty taakse rennolle nutturalle. 
Viime aikoina en ole ollut kovin haltioissani hänen pukuvalinnoistaan, mutta tällä kertaa hän todellakin yllätti! 
Hän oli ehdolla vuoden parhaasta naispääosanäyttelijän roolistaan elokuvassa Gone Girl (Suosittelen katsomaan kyseisen elokuvan, tykkäsin!).


Valokuvat ovat Oscareiden virallisilta sivuilta: Oscars red carpet

Löytyikö tämän vuoden pukuloistosta sinun suosikkejasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti