2.2.2015

Helmikuu

Viikonloppu takana jälleen vauhdilla! Ja miten sunnuntaille osuukin nämä lumisateet ja tuulet aina sopivasti, kun suunnittelee silloin toteuttavansa asukuvien ottoa ulkona luonnonvalossa.
Tässä eilisen, sunnuntai-päivän asua. Kumma kyllä - jälleen mustaa ja harmaata päällä. Ne tuntuvat olevan luottovärini talvisin. Turva-värit niin sanotusti. 

Päälläni oleva Topshopin neule on kirppislöytö perjantailta. Tykkään kierrellä kirppareita ja aika usein löydänkin niistä hyviä vaatteita ja laukkuja. Harvemmin kenkiä tosin.
Kirpparilta löydetystä, puoli-ilmaisesta vaatteesta saan suuremmat onnistumisen riemut, mitä saan kaupan -70% alerekiltä löydetystä tuotteesta. Kirppareilla täytyy vain käydä usein ja tehdä täsmäiskuja löytääkseen vähän käytetyt - jopa käyttämättömät aarteet!
Kenkien suhteen, ostan ne mieluummin uutena liikkeistä, koska kirppareilta harvoin muiden käyttämät kengät istuvat ja sopivat jalkaani. Ne ovat jo edellisen omistajan jalassa muokkautuneet hänen askelpainonsa ja jalanmuotonsa mukaan, jolloin se ei välttämättä tee hyvää omille jaloille. Tosin joskus löytää kirpparilta käyttämättömiäkin kenkiä.

Mutta takaisin päivän asuun! Tämä Vilan takki on myös löytö Helsingin Kaapelitehtaan blogi-kirppikseltä. Tätä takkia olin kuolannut jo syksyllä Vilan liikkeessä, mutta onneksi maltoin mieleni. Kirpparilta löysin sen niin edullisesti ettei voinut tilaisuutta jättää käyttämättä. Rakastan isoja huppuja ja tämä todellakin suojaa ja lämmittää ison huppunsa ansiosta. Myös takki on reilua kokoa, jolloin alle mahtuu hyvin paksumpikin neule lämmittänään talven pakkasilla. Takki itsessään ei ole paksu.


Laukun ostin juuri ennen Thaimaan matkaamme H&M:stä. Tahdoin matkalle oikein tilavan laukun, jota voisi kantaa olalla että kädessä. Tämä laukku osoittautuikin erittäin toimivaksi ja hyväksi. Sain laukkuun mahdutettua lentojen ajaksi kaiken tarpeellisen ja vaihtovaatteitakin. Nyt olen sitä käyttänyt todella paljon matkan jälkeenkin arkilaukkuna.

Takki - Vila
Neule - Topshop
Housut - Piece
Kengät ja laukku - H&M


Ja sitten vielä ei-niin-onnistunut kuva. Pakko laittaa, kun huvitti hupulla säätäminen tuiskeessa ja tuulessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti