7.2.2015

Sohvani on linnani...

...silloin kun kroppa ilmoittaa äkkilähdöstä levolle. 
Sairastuin alkuviikosta perus kuumeilun ja flunssan takia. Ei kiva. Sairastaminen ei ole koskaan kivaa.
Vanhat tutut hoitokeinot ja tropit esiin: paljon lepoa, nestettä, appelsiineja, inkivääri-teetä ja muita luonnonmukaisia, eikä niin luonnonmukaisia lääkkeitä. Pakkasesta löytyi kun löytyikin pullo äidin tekemää mustaherukkamehua. <3

Sairastaessa parhaat viihdykkeet ja naurut antavat vanhat tutut Frendit-sarja. Tämä perinne tulee ihan teini-iästä asti, jolloin nauhoitin VHS-kasetille Frendejä. Näitä jaksoja katsoin uudelleen ja uudelleen kotona aina sairastaessani. Viime vuosien myötä rinnalle on noussut How I met your mother- sarja. Eka tuokkari ei ihan iskenyt, mutta sinnikkäästi jatkoin katselua ystävien suosituksesta ja lopulta pääsin juoneen mukaan.
Pääpaikka kotona:
Samallahan tässä voikin mainita pehmeästä ja lämpöisestä peitostani. Päätin lahjoa itseäni joulun alla ostamalla tämän villaisen torkkupeiton Ornamon Design Joulumyyjäisistä, joka järjestettiin itsenäisyyden viikonloppuna Kaapelitehtaalla Helsingissä. Ihastuiin peiton kauniiseen kuvioon ja sen pehmeyteen.Torkkupeitto on 100% villaa, hyvin pehmeä ja lämmin. Kelpasi palella peiton alla kuumeisena. 
Peitto on pohjoismaisen Lango brändin valmistama. Lango valmistaa korkealaatuisia villa peittoja ja tyynyjä, sekä pellavaisia vuodevaatteita. Nämä pellavaiset vuodevaatteet jäivät vielä mieltä kaihertaan messujen jälkeen... näyttäisi heidän sivuillaan olevan nyt tarjouksessa vuodevaatteet kaksi yhden hinnalla! 
Heidän toimintaideaan ja tuotteisiin pääset tarkemmin tutustumaan seuraavasta linkistä: Lango


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti