18.3.2015

Toledon hopeaa

Kyllä sitä jo voi ääneen sanoa kevään tulleen! Kun tarkenee hyvin ulkoilmassa ottaa asukuvia ilman takkia ja huivia. 
Tässä asukuvaa sunnuntailta, kun juhlistimme tyttöporukalla ystävän vauvakutsuja. Tämä Your Facen hame on kirppislöytö Jyväskylän Uffilta. Siellä oli toissa viikolla jälleen valikoiman poistomyynnit ja tämä löytyi 4€:n alesta. Väri on ihana ja hameessa on taskut! Rakastan taskuja! :D En tiedä mikä niissä on, mutta jos ne löytyvät hameesta tai mekosta - on se varma mielenkiintoni herätys. 


Hopeinen rannekoru on äidiltäni syntymäpäivälahja. Olin kevään 2007 vaihto-opiskelijana Madridissa. Äitini ja serkkuni tulivat viikon lomalle luokseni sillon ja teimme yhtenä päivänä päiväretken kauniiseen Toledon kaupunkiin, joka sijaitsee n. 70km Madridista etelään. Toledon parhaimpia nähtävyyksiä ovat Pyhän Marian katedraali ja pienet mutkittelevat kadut jo itsessään. Kaupungissa on niin kapeita kujia, että parhaimmillaan pystyi käsillä ylttämään molemmin puolin seiniin.
Toledolla on pitkä ja kuuluisia historia laadukkaiden teräsmiekkojen valmistuksesta jo ajalta 500 eKr. Nykyään nämä teräaseet ovat lähinnä suosittuja tuliaisia kotiin vietäväksi. Sen takia kaupungissa on paljon käsityöpajoja ja puoteja, joista voi näitä tuotteita ostaa, mutta myös paljon koruja. Sieltä siis on tämä kaunis hopeinen rannekoruni ostettu. Äitini syntymäpäivälahja minulle ja varsin ihana muisto siitä keväästä ja päivästä kun vierailimme Toledossa.shirt - H&M
Skirt - Your Face (secondhand)
thights - H&M
Shoes - no label / Prisma market
Pracelet -  a gift 


Kengät sain vihdoin ja viimein noudettua suutarilta jahka vain muistin ne sieltä hakea. Korot olivat jo niin kuluneet, ettei kengillä auttanut tänä talvena enää tallustaa...hyvä tässä vaiheessa alkukevättä käyttää suutarilla. :D
Kengät ovat niin mukavat jalkaan ja korkokin on sopivan korkuinen arkiseen tallustamiseen. Näissä kengissä ei ole merkkiä, mutta muistan ostaneeni nämä muutama vuosi sitten Prisman alennusmyynnistä pilkkahintaan. Korkolappujen vaihto itsessään taisi tulla kalliimmaksi, kuin nämä kengät! Hullun kallista vaihdattaa korkolaput nykyään kenkiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti