17.3.2015

Kaunista lasia

Lauantaina kävin parilla kirpparikierroksella ajankuluksi. Kävin tutustumassa uuteen kirpputoriin, joka sijaitsee Sovatek-säätiön vieressä, Laukaan tien varrella. Suosittelen tutustumaan! Ei niinkään löytöjä tee vaatteiden tai kenkien puolella, mutta ihania astioita ja purkkeja myynnissä. 
Kerrankin kävelin ulos lasisten ostosten kanssa, enkä löytänyt vaatteita tai kenkiä. Mies tosin innostu vielä vähemmän näistä ostoksista. Hänen mielestään kaappimme ovat täynnä astioita ja laseja, joita ei mukamas-käytetä-riittävän-usein. Mielestäni järjestelykysymys.

Mutta eihän näitä kaunokaisia voinut yksinkertaisesti jättää kirpputorin hyllyyn!


Edessä oleva jääpala-astian tyylistä olen katsellut jo jonkin aikaa kirpputoreilla, mutta en ole raaskinut ostaa. Tämä yksilö käveli vastaan hyvään hintaan ja on ihanan yksinkertainen. Jokin kristallia-tarra siinä oli kiinni, mutta tiedä häntä. On voitu ihan yhtä hyvin liimatakin toisesta astiasta myynnin edistämiseksi. :D 
Oikean puolimmainen "tölkki" lasipurkkeja löytyy joka kaupasta ja kirpparilta. Tämä sattui olemaan 2€ hintainen (riviä aiemmin joku myi tismalleen samaa purkkia tuplahinnalla!). Perus prismastakaan et sillä hinnalla saa litran kokoista purkkia. Tällaisissa purkeissa säilytän chia-siemeniä ja muita salaatin joukkoon laitettavia siemeniä. Purkit ovat nättejä, että niitä sopii pitää ihan pöydällä näkyvillä. Silloin tulee herkemmin muistettuakin lisätä siemeniä salaatteihin tai smoothien joukkoon.


Tämä jalallinen lasikulho on kuin karkkikulho! Tästäkään ei sen tarkempia merkintöjä tai kaiverruksia ollut astiassa. Kristallia tai ei, kaunis se on ja juuri sopivan kokoinen. Astia sai paremman roolin suojatakseen muita tämän harakan kiilteleviä tavaroita pölyltä.... ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti