12.10.2015

Amazing angora


Betrollin värisen angoraneuletakin löysin lauantaina kirpputorilta. Ja mikä löytö! Lämmittää mukavasti syksyn tuulessa ja tuiskeessa ja on niin ihanan pehmeän tuntuinen. Oversize koko tekee asusta sopivan rennon sunnuntai-päivään. Tosin äitini mielestä neuletakki näyttää liian suurelta päälläni (lupautui hyvää hyvyyttään sen ostamaan kuitenkin minulta, liekö taka-ajatuksia)…cardigan - h&m (secondhand)
top - h&m
jeans - h&m
wedge shoes - espirit
watch - omega


Nyt vaatteita nimikoidessa vasta tajusin asuni tällä kertaa olleen aika H&M painotteinen. Kiilakorkotennarit ovat pitäneet suosionsa arkikäytössä. Aloinkin tänä viikonloppuna varastoimaan avokkaat ym. kesäkengät pois eteisen kenkähyllyiltä. Suutarille toimitin yhteensä kolmet nilkkurit ja saapikkaat korjattavaksi. Sen verran ahkerasti on tullut yksiä matalia saappaita käytettyä, että niihin tulee jopa niinkin suuri operaatio kun koko ulkopohjallisen vaihto! Uusien pohjallisten teettäminen maksaa n. 40€! Mielestäni aivan kiskonta hinta ja hetken jo tiskillä puntaroin mielessäni ovatko nämä saappaat sen arvoiset? Entä jos en tulekaan niitä käyttämään koko rahan edestä tulevana talvena tai enää koskaan… Lopulta annoin saappaille toisen mahdollisuuden. Niillä marssitaan loppusyksy ja koko talvi sen 40€ edestä ainakin!
This amazing angora wool jacket was a treasure find from a flea market on last Saturday! The color might not be again the same than in nature, but it is a mix of dark green and betrol… Oversize cut makes it look casual for Sunday. Except my mother thinks it is too big for me to keep (she was so kind offering to buy it from me…) Well anyway, it is so soft and warm! Winter, I’m ready for you! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti