5.10.2015

Soft Yellow

 Pientä hippivaikutelmaa havaittavissa! Joku on mainostanut 70-luvun olevan suuri inspiraation lähde tänä syksynä katukuvassa… Tyylisivustot ja muotilehdet oikein huutavat mokka materiaalista valmistettuja hameita ja takkeja. Myös hapsu hameita ja laukkuja näkyy monissa street style kuvissa.
Itse en ole vielä (nimenomaan vielä!) hurahtanut hapsuihin ja mokkahameisiin, mutta pidän väreistä: pehmeän keltaista, mustaa, luumunpunaista, harmaata, vihreätä. Kuten jo aiemmin taisin mainita, eniten olen innoissani syksyn väreistä ja syyspukeutumisesta.tunic - ginatricot
skirt - premoda
thights - h&m
wedges - no brand
bracelets - h&m


Nämä kengät! Parhaimmat ja käytetyimmät mustat kiilakorkokenkäni, vaikka viimeisen vuoden aikana ei ole tullut käytettyä kovin moneen kertaan. Liekö kyllästyminen iskenyt… Joka tapauksessa, ostin nämä Madridista keväällä 2007! ja päällisin puolin erittäin hyvässä kunnossa. Sisältä nyt on pikkaisen jo vuori kulunut, mutta mutta… ei menoa haittaa! Valitettavasti näillä kiilakoroilla ei ole merkkiä tai se on jo hyvä tovi sitten kulunut pois kantapään kohdalta. Aivan mahtavat jalassa, jaksaa talsia ja tanssahdellakin päivän ja jos ei illankin.Someone has told me that 70’s is back in street style… Style webpages and fashion magazines are shouting suede skirts and jackets. Fringe skirts and bags are the IT thing right now.
To me the suede material and fringes are not tempting at all (yet!), but I like autumn colors: soft yellow, black, grey, green, plum colored clothes. I might already told earlier that I’m the most excited of autumn colors and fall styles.

These wedges! The best and most used black wedges what I have. Although during the last year I haven’t used these often, maybe got a bit bored… Anyway, I bought these in Madrid. It was spring 2007 (jeez it’s a long time ago). They are in a pretty good shape to the outside. Some suffering can be seeing inside in the lining, but it doesn’t stop me.  Unfortunately these wedges have not brand or then it has vanished off. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti