18.1.2016

"Pikaruokaa"En ole mikään innokas ruoan laittaja, pikemminkin voisi sanoa laiskaksi. Sen valmistus arjessa on ollut minulle aina pakollinen paha. Eri asia on valmistaa ruokaa isommalle ystäväporukalle tai yhdessä. Mutta arkisin koen ruoan laiton aikaa vievänä ja pakollisena. 
Vähitellen terveellinen ruokavalio on kuitenkin alkanut kiinnostamaan enemmän, jonka takia joudun enemmän etsimään tietoa ja erilaisia reseptejä netistä tavallisten salaattien ja puurojen rinnalle etten ihan kyllästyisi. Reseptejä googlaillessani törmäsin Virpi Mikkosen tekemään Kiitos Hyvää Pikaruokaa – kirjaan. Kirja sisältää yli 80 nopeasti ja helposti toteutettavaa ruokaa ja välipalaa pitsoista suklaakakkuun. Reseptit ovat gluteenittomia, sopivat kasvisruokavalioon ja useat niistä myös vegaaneille. Myös mahdollista valmistaa ilman valkoista sokeria.

Helppous ja nopeus ovat tämän kirjan lupaukset ja innostuin heti. Omat suosikkireseptini kirjasta jaan jossain vaiheessa täällä bloginkin puolella.


I’m lazy chef and cooking is more a like mandatory day routine to me. Still I’m interested of healthy and pure food, which needs more planning the week menu and search of information and healthy receipts. I ordered this receipt book from online and I’m at least once excited to try this receipts. Book is in Finnish, but I will share some receipts later in the blog and translate it. 
P.S. Kirjan online tilaaminen Adlibris-sivustolta kävi kätevästi, eikä ylimääräisiä postikuluja kertynyt. Kirja tipahti postiluukusta muutamassa päivässä tilaamisesta. Tilatessa valitse toimitustavaksi lähin R-kioski (toimituskulut 0,-, toimittivat silti kotia asti…)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti