16.3.2017

The warmest winter jacketEilen loskassa ja kaduilla virtaavassa vedessä kahlattua toivoin ensimmäistä kertaa, että talvi voisi olla jo taputeltu ja hypättäisiin vaan suoraan lumettomaan kevääseen. 
Aurinkoiset pakkaspäivät taitavat olla jo takanapäin, vaikkakin vasta maaliskuun puolta väliä elellään kalenterin mukaan. Kuitenkin on hyvä vielä tässä vaiheessa jakaa talvikuvia, kun sitä lunta vielä on ainakin nimellisesti. 

Tämän talven "pakkohankintana" oli reilun kokoinen untuvatakki johon mahtua. Jos oikein vilukissa on, alle mahtuu vielä paksu villapaita. Tosin todistettua on tullut, kovalla pakkasella pelkkä ohut paitakin riittää takin alle vallan mainiosti. Takki on niin lämmin ja ihanan pehmeä. Sinänsä harmi, että kovimmat pakkaspäivät loppuivat jo. 
Lämmin ja paksu villapipo on Münchenin tuliaisia viime talven matkalta. Sitäkin on tullut käytettyä valitettavan vähän. Päästäni olen sen verran kova kuumakalle, että jos en tahdo hiki otsalla tallustaa - on mittarilukemien oltava kylmempi kuin -10 astetta. 
Ichi winter coat / Ginatricot jeans / Tiger of Sweden scarf / No brand beanie / Ten Points shoesJoten voiko jo siis sanoa hei hei talvi!?

I really hope we could move on to spring already and all the slush would vanish away. Even though winter is almost over, I like to introduce this warmest and softest winter coat. Too bad we did not have too many cold winter days. Because wearing this jacket, must be more than -10c to not sweat on it.
The same is with the beanie, it’s so warm that for me it is too hot to wear it. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti