29.4.2017

Spring is coming...Se on hyvä iloita kevättakistaan, kun taivaalta sataa tällä hetkellä lunta ja maa on valkoinen. Hauskaa vappua vaan!
Kuvat on napattu eilen vanhempieni luota kun kävimme vaihtamassa kesärenkaat...olisikohan pitänyt odottaa vielä edes vapun ylitse…

Joka tapauksessa, tein mainion kirpputorilöydön pitkästä aikaa! Kun yksi päivä noudin varastosta ohuemmat kevättakit sain huomata etteivät nekään mene kiinni rintamuksen kohdalta. Täytyi siis lähteä metsästämään uutta ja rennompaa kevättakkia. Uuttahan en tohtinut ostaa, joten aloitin etsinnän kirpputoreilta. Onni osui kohdalleni ja löysin tämän Vilan parkamallisen ja ohutvuorisen takin Centrum kirppikseltä.
Huppu takissa on suuri, siitä plussat! Tuli nimittäin sekin testattua alkuviikosta, kun erehdyin lähtemään kaupungille tämä ohut takki päällä ja kotia palatessa satoi räntää. Haastetta totta tosiaan on ollut viime aikoina, millä takilla lähteä ulos. Lähtiessä voi paistaa aurinko ja tunnin päästä sataa märkiä rättejä. Tai katsot ilman olevan synkkä ja puet päällesi tuulta ja vettä hyvin pitävän maihinnousu takin, vähän matkaa kotoa pois käveltyäsi tajuatkin pukeneesi taas väärin. Hiki virtaa ja ulkona on lempeän lämmin keli, vaikka aurinko ei paista.


En tiedä onko Conversen tennareiden aika ohi, mutta minulla se taisi vasta alkaa. :D Vähitellen olen tykästynyt Conversen kenkämalliin, jossa pohja on ohut. Joitain muita eri malleja kokeiltuani myymälöissä olen todennut niiden vain suurentavan jalkaani, esimerkiksi niiden joissa on paksumpi pohja (minulla on edelleen suuren-jalan-kompleksi).

Nämä tennarit ovat löytö Zadaa-sovelluksen kautta. Latasin Zadaa-sovelluksen jo kauan sitten, tarkoituksena ansaita rahaa omien vaatteideni myynnillä. Toisin taisi käydä! Olen pahasti jäänyt koukkuun selailemaan sovellusta silloin kun on joutilasta aikaa. Ajaa yhtä hyvin asiansa kun tavallisten nettikauppojen selailut.
Olen toistakymmentä ostosta tehnyt Zadaan kautta. Mutta en valita, ostokset ovat todellakin olleet hyviä löytöjä hyvään hintaan. Mielelläni ostan toiselta pois hänelle turhakkeen, kun se voi olla minulle hyödyllinen ja lempivaate.
Asukuvat ovat jääneet viime aikoina vähille ja kameran edessä oleminen tuntuu jälleen jotenkin niin oudolta ja tulee vaivaantunut olo, jota se oli joskus aloittaessani bloggaamisen.

Seuraavan kuvasarjan myötä tahdon siltikin toivottaa aurinkoista vappua kaikille! Koska aurinkohan paistaa prkl! Viimeistään vappupäivänä! ;)
Vila jacket (secondhand) / Selected Femme sweater / Zara jeans / Converse sneakers (secondhand)

When being happy about your new secondhand spring jacket, but the day after these photos were taken is snowing...yes snowing! I don’t remember when the last time has been so cold during Vappu that there is a white ground... Good that we changed summer tires to our car yesterday already! :D
Still wanting to wish you a sunny Vappy and enjoy the spring!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti