25.1.2015

Tuisku Sunnuntai

Vihdoinkin viikonloppu ja mahdollisuus päästä kuvaamaan ulkona luonnonvalossa. Moni bloggari manaa tätä vuoden aikaa marraskuusta tammikuuhun, kun ei meinaa kunnon asukuvia saada oikeanlaisessa valossa. Ja ymmärrän nyt täysin heidän tuskansa. 
Käyn töissä toisella paikkakunnalla, jolloin tähän aikaan vuodesta lähden ja saavun kotia pimeään aikaan. Olen koettanut ottaa asukuvia kotona sisätiloissa, mutta valot asunnossamme ovat kyllä suoraan sanottuna karseat tähän tarkoitukseen. Ehkäpä tämä on huomioitava seuraavan kerran kun lähtee valaisin ostoksille. ;)

Tietysti tälle sunnuntaille sattui sitten mukavat lumituiskut ja tuulet. Ulkona viihdyttiin niin kauan kuin mahdollista. Silti kuitenkaan en voi olla fiilistelemättä ihanaa lumista luontoa. Paksut lumikinokset tekevät maisemista heti kauniimmat.




Sunnuntain kunniaksi lämmintä ja pehmeää päällä. +Heijastin on must!




Sorelin kengät; Ihanan pehmeät ja lämpöiset, mutta himskatin epäkäytännölliset ollakseen matalat! Nuo molemmat soljet on avattava kokonaan saadakseen jalan kenkään. Mistään nopeasti puettavista kengistä siis ei ole kyse.
Nämä Sorelin kengät tilasin alennuksesta Campadren sivuilta. Sivustolta löytyy huokein hinnoin mm. muotia, sisustustuotteita naisille ja miehille. Lapsille löytyy myös. Suosittelen liittymään ja vastaanottamaan heidän sähköpostitarjouksiaan. Mutta tarjousten kanssa täytyy olla nopea. Heidän tarjoustensa voimassaoloaika ja valikoima on rajallinen.


parkatakki - Vila
hupparimekko - H&M
kengät - Sorel
sukkahousut - H&M
Asukuvat; Suvi L.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti