5.3.2015

Somebody's trash is somebody else's treasure

Aikaisemmassa postauksessani kerroin viime viikonlopun Helsingin reissustani. Helsingissä oli hyvä tovi aikaa kierrellä kirppareita ja second hand -putiikkeja. Tällä kertaa kiertely kannatti:
Tämän söpön olkalaukun löysin Lönkan Fida lähetystorilta (Lönnrotinkatu 4)! 

Koen kirpputoreilla ja second hand putiikeissa suurempaa onnistumisen iloa, kun ketjuliikkeiden ale-rekeillä. On harvinaisempaa löytää vähän käytetty vaate/laukku kirpputorilta muutamalla hassulla eurolla, kun taasen ostaa massatuotantoa -50% aletarroilla. Riemua koen myös tuotteen saadessa uuden käyttömahdollisuuden. Itsekin mielelläni myyn kirpputorilla tai annan ystävilleni vaatteitani, joita en enää itse välitä pitää. Monta kertaa olen huomannut, miten paljon paremmalta tietty paita tai mekko näyttää ystäväni päällä! Silloin tulee ajatelleeksi hetkellisesti että hetkonen, entä jos... Mutta sitten muistaa oman peilikuvansa sama vaatekappale päällänsä ja todettava ettemme kuuluneet yhteen.



Mutta takaisin itse laukkuun!
Sattuipa sopivasti, että juurikin tällaista pienempää ruskeata olkalaukkua kaipailin. Lompakkoni sain kyllä juuri ja juuri mahtumaan laukkuun lompakon pitkän pituutensa vuoksi, mutta hakusessa onkin ollut jo jonkin aikaa uusi lompakko... Sen sopiikin olla astetta pienempi, jotta mahtuu tähän uuteen laukkuun! ;)





jacket - Vila
jeans - Gina Tricot
leather boots - H&M
bag - Longchamp (secondhand)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti