21.2.2017

Nanso dress








Nanso dress / Vila cardigan / no brand tights / woolen stockings made by husband's grandmother




Ei varmaankaan tule yllätyksenä nähdä raitaa päälläni. Nanson raitamekko on juuri kivan rento ja miellyttävän tuntuinen päällä. Enkä yhtään pistä pahitteeksini taskuja, joihin joutessaan voi kätensä upottaa. En ymmärrä mikä siinä on, mutta nykyään innostun mekosta kahta kauheammin jos siinä on taskut. 
Kotoiluun sopii myös lämpöiset pitkä villatakki sekä villasukat. Astetta lämpöisemmältä sukat tuntuvat kun ne ovat miehen mummun kutomat. <3

Raskauden loppuvaiheessa en muuta käyttänytkään kun suurimmaksi osaksi mekkoja. Onni että oli loppukesä, ja kelit sen verta vielä lämpöiset että tarkeni. Nyt mekkojen käyttö imettäessä on todella vähäistä. Koska siihen tarkoitukseen mekko on todella epäkäytännöllinen. Olen koettanut etsiä mekkoa, jossa olisi joko kietaisumalli tai napitettava yläosa. Tällöin imettäminen mekon kanssa onnistuisi. Vielä tähän mennessä en ole tarpeeksi miellyttävää sellaista mekkoa kuitenkaan löytänyt. Toki äitiysvaatteiden valikoimasta löytyy paljonkin tämän kaltaisia mekkoja, mutta ei. Oma pää ei anna periksi ostaa äitiysvaatteita, joiden käyttöaika on niin lyhyt.



It's not a surprise me wearing stripes. Nanso dress is so casual and comfortable. I also love pockets in it! Currently all dresses which has pockets impresses me. Warmer feeling comes from a long, thick cardigan and woolen stockings which are made by my husband's dear grandmother. 

On my last months of pregnancy I couldn't imagine to wear anything else than dresses. Luckily it was end of summer and weather was warm for it. Now I'm using less dresses because of breastfeeding. Dresses are not the most useful outfits for it. I've tried to find a dress which could be a suitable for breastfeeding. For example wrap dress or dress with buttons would be ideal, but still haven't found the perfect yet. Maternity clothes are out of the question. I want to buy long-term clothes. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti